Terug naar het overzicht

10 beste tips voor Social Media marketing

1. Creëer 'content'

Maak leuke en informatieve inhoud over een relevant onderwerp dat met jou business te maken heeft. Zo trek je de aandacht van potentiële klanten, en het is ook nog eens positief voor je SEO wink

2. Plaats titels die aandacht trekken.

Schrijf een titel in vraagvorm. Mensen krijgen graag antwoorden op vragen. Een goede vraag kan de nieuwsgierigheid van een lezer opwekken.

3. Wees consistent

Zorg dat je een vast ritme vindt in het posten op sociale media. Je kan hiervoor ook posts inplannen op verschillende dagen. Zo kan je bijvoorbeeld op maandag 4 posts maken, die je inplant verspreid over de hele week.

4. Ga in op reacties en opmerkingen.

Als iemand reageert op je posts, ga daar altijd op in. Dit zorgt voor conversatie, en zo meer likes en reacties, waardoor dit op meer mensen hun feeds verschijnt.

5. Probeer nieuwe technologiën uit.

Ga mee met de nieuwe trends, zoals nieuwe filters op Facebook, Instagram Stories, etc..

6. Gebruik advertenties.

Promoot je berichten om nieuwe volgers te winnen, of zelfs meer conversie naar je website te halen of leads te genereren

7. Werk samen met partners.

Je kan content laten creëeren door externe partners, en zo meer posts plaatsen per week.

8. Bied kortingen aan.

Verbind een advertentiepost altijd met een bepaalde korting, waar een deadline op staat. Zo voelt de lezer een nood om nu te kopen, anders mist hij een kans.

9. Organiseer wedstrijden of evenementen.

Een Like&Share actie met de mogelijkheid om iets te winnen zorgt voor veel verkeer naar jou Facebook pagina.

10. Maak unieke foto's

Foto's posten van jezelf en andere werknemers in het bedrijf, geven een persoonlijk gevoel en bieden iets unieks aan. Het kan een bedrijf opeens veel toegankelijker laten blijken.

 

Ook een 3D Scan?

Ontvangt u graag vrijblijvend een offerte voor een 3D scan van uw zaak? Aarzel dan niet en vul onderstaand formulier in. Wij komen ons graag voorstellen met een gepaste offerte.

Offerte aanvragen