Horeca, Hotels en B&B

Is het gezellig, is het groot of eerder klein, is er een terras om te zitten en hoe zien de kamers eruit? We worden allemaal kristischer en het zijn maar enkele van de vragen die we ons stellen alvorens een reservatie te doen in een restaurant, hotel of B&B. Dankzij onze 3D-tool beantwoord je al deze vragen met op een interactive manier en overtuig je de mensen om te reserveren.

Genereer meer reservaties door een sterke eerste indruk achter te laten bij de klant.

Offerte aanvragen

Retail & Showrooms

Dankzij onze 3D Scan zorg je ervoor dat jouw toonzaal 24/7, overal en voor iedereen zichtbaar is. Maak uw zaak toegankelijker voor potentiële klanten en elimineer drempelvrees. Combineer deze interactieve rondleiding met uw webwinkel en geef uw onderneming een extra imagoboost.

Offerte aanvragen

Fitness, Wellness & Entertainment

Wilt u uw fitness, wellness en/of activiteit een extra imagoboost geven en extra in het licht zetten? Showcase de volledige ruimte en overtuig op die manier de mensen om te reserveren. Laat de klant virtueel kennismaken met alles wat u aanbiedt in uw fitness-, wellness-, of activiteitenzaak.

Offerte aanvragen

Immo & Architectuur

Breng uw vastgoed tot leven en toon de kwaliteit van uw pand in 3D. Het bezorgt de potentiële koper de ultieme online beleving. Door potentiële kopers virtueel het pand te laten ontdekken, overtuigt u hen sneller om een afspraak te maken. Uw klanten kunnen virtueel rondlopen in het pand, een 3D doorsnede (Dollhouse view) en een realistische 2D plattegrond (Floorplan view) bekijken.

Vastgoed ontdekken door onze 3D Scan is alsof u er echt bent!

Offerte aanvragen

Kantoren & Startups

Zorg ervoor dat uw klanten op voorhand weten waar ze naartoe moeten, op die manier lopen ze niet verloren. Maak uw kantoor toegankelijker en ontneem de drempelvrees bij de mensen. Laat zien dat uw kantoor aangenaam is, vertrouwd...

Offerte aanvragen

Publieke ruimtes en monumenten

Toon de grootste troeven van uw stad/gemeente door deze locatie/gebouwen in 3D voor te stellen en zorg zo voor meer bezoekers. Overtuig uw bezoekers van de meerwaarde van uw stad/gemeente of maak ze wegwijs. Of misschien laat u de inwoners een stukje van uw stad/gemeente ontdekken die ze nog niet kenden?

Offerte aanvragen